OurLIC Home  |   OurLIC TV  |   OurLIC Opt-in  |   OurLIC CALENDAR  |   Networking Profiles  |   OurLIC Marketplace  |   Real Estate Marketplace  |   OurLIC Business  |   OurLIC Gallery  |   OurLIC Stage  |   OurLIC Culture  |   Advertise  |   Submit to OurLIC Guide 
        
OurLIC
Know Your Neighbors

InMyAstoria

ITHS

Aktina

Murph

metgolf
Join Today...Create your Space. Here's Why =>Here's Why You Should Join OurLIC.com Here's How  =>Here's How You Can Join OurLIC.com Network ...It's FREE!

 

   The OurLIC CALENDAR
Please use the OurLIC Optin form to have your organization's events included in the OurLIC CALENDAR.


 

 

Whiskers Hollistic Pet Care - missing pets service.

Do you know me. Near Astoria Park and Ditmars Blvd.  Contact 646-920-4652
Do you know me. Near Astoria Park and Ditmars Blvd. Click for Whiskers Hollistic Pet Care - missing pets service..

 


Alma Bank, Settng a New Standard for Banking
Go to OurLIC Business Marketplace Profile of Alma Bank. or Alma Bank

BluePay
Go to OurLIC Business Marketplace Profile for BluePay Credit Card and Check Processing. | BluePay 

Holiday Season Parties! Catering, Corporate Events, Venues, & Parties

Party Button

Find the perfect New Home:

Bedrooms123
 Studio

Commercial Property Locator

For Sale
For Lease
 Long Island City, New York 28 noiembrie 2011

Restaurantul BUCHAREST te uimește!

 

Full video coverage and follow up Q&A are available in the left column in 13 segments of approximately three to five minutes each.
traditional_romanian_damce_at_bucharest_03

traditional_romanian_damce_at_bucharest_03
traditional_romanian_dance_at_bucharest

traditional_romanian_dance_at_bucharest
moldova_20th_anniversary_celebration

moldova_20th_anniversary_celebration
opera_1711

opera_1711
opera_1719

opera_1719
oleksandra_hrabova_at_bucharest_20111203_5621-22

oleksandra_hrabova_at_bucharest_20111203_5621-22
oleksandra_hrabova_at_bucharest_20111203_5623_24_30

oleksandra_hrabova_at_bucharest_20111203_5623_24_30
oleksandra_hrabova_at_bucharest_20111203_5835_36_37

oleksandra_hrabova_at_bucharest_20111203_5835_36_37
opera_interview

opera_interview
president_bucharest_stock_exchange_10)26_2011

president_bucharest_stock_exchange_10)26_2011
dance

dance
dancer_anna_01

dancer_anna_01
Bucharest Restaurant
43-45 40th Street
Sunnyside, New York 11104
716-389-2300
www.bucharestrestaurantny.com

Simply said, Bucharest Restaurant DAZZLES with Romanian authenticity. [ English ]

Pur și simplu, restaurantul ”Bucharest” te uimește cu autenticitatea lui și de aceea îl apreciem și îl includem, cu apreciere din partea noastră, între reușitele multiculturale din zilele noastre. Restaurante cum este ”Bucharest” ne ajută să privim viața din Queens într-un fel nou, cu o apreciere deosebită și cu dorința de a încerca locuri noi.

Am descoperit restaurantul ”Bucharest” acum câteva luni când exploram zona Sunnyside. Este un restaurant spațios și popular, aflat la intersecția străzii 40 cu Queens Boulevard, la stația 40th Street (Lowery St.) pe linia 7 de metrou.

Este un loc în care poți merge cu un prieten pentru cină sau cu 10 prieteni, cu familia sau chiar cu 200 de oaspeți la o nuntă sau la petrecerile de Crăciun, de Revelion, de Thansgiving și cu orice altă ocazie, atunci când vrei să ai un timp plăcut așa cum nu l-ai putea avea în alte localuri.

Ne place să descoperim locuri ca ”Bucharest” și să împărtășim opinia noastră cu cea mai caldă recomandare.
Un aspect important despre Queens este amestecul de bucătării autentice care oferă mâncare ca acasă cu rețete de familie din întreaga lume.

Restaurantul ”Bucharest” se califică drept un minunat exemplu de autenticitate. Mâncarea este întotdeauna pregătită cu ingrediente proaspete și gătită la perfecțiune de femei, bărbați, bunici, mame, fii și fiice. Nici nu vrem să-i numim bucătari-șefi pe acești minunați oameni, deși sunt, pentru că istoria și experiența lor privind meniurile pe care le pregătesc au fost învățate de la mamele și bunicele lor. Au început când erau copii. Bucătarii de la ”Bucharest” știu ce înseamnă cuvântul ”aromă” și o servesc în porții la fel de generoase ca la mama acasă.

Mâncarea de la restaurantul ”Bucharest” nu este numai de calitate excepțională și cu preț rezonabil, dar experiența pe care o vei avea acolo te va purta într-o lume diferită, în stil cultural european. Nu e doar mâncarea. Îți vei face prieteni, vei vedea dansuri populare și te vei simți înconjurat de o atmosferă încântătoare. La restaurant vei petrece o noapte pe care ți-o vei aminti și unde vei dori să te întorci ca să retrăiești experiența din nou și din nou.

Secretul acestui restaurant este autenticitatea sa.

Vei sta la o masă special amenajată cu față de masă, dar nu în sens pretențios. Ospătarul sau ospătărița îți va aduce un coș plin cu pâine moale, proaspătă, în stil românesc. Acesta este genul de pâine proaspăt coaptă care este apreciat de toată lumea. Odată ce ai gustat-o, deja te simți bine să fii aici.

Te uiți la meniu și vezi câteva nume familiare, cum sunt: pasta (Linguini Balonese, Shrimp [creveți] Linguini) și altele care nu sunt atât de cunoscute, cum este ciorba de burtă de vacă.

Uită-te cu atenție la acest meniu. Are câteva preparate pe care le-ai putea numi familiare, dar pe care nu le găsești în multe restaurante. De la specialitățile românești la mâncarea principală care include Friptură Românească, Ribeye, Wiener Schnitzel și Ceafă de porc cu sos de vin, găsești patru pagini de meniu care îți lasă apă în gură: aperitive, mâncare principală, supe și salate de mare diversitate. [ Vezi fotografii la OurLIC Featured Restaurant Profile ]

O mâncare favorită pentru noi sunt Sarmalele. Acestea sunt gătite excepțional. Amestecul de cărnuri și mirodenii este remarcabil. Poate fi unul dintre preparatele specifice restaurantului (signature dish). Foaia de varză este umplută cu carne, orez, arome și servită cu mămăliguță și cu smântână. Pentru doar $10.95, este una dintre mâncăririle cele mai bune și ieftine din Queens.

Nu uita să încerci Cârnăciorii Românești Tradiționali; sunt cârnăciori la grătar - cu carne tocată de miel și vită - prăjiți pe grătar și serviți cu cartofi prăjiți (French fries). Aceștia pot fi, de asemenea, comandați ca aperitiv.
Ca aperitive, recomandăm Pasta de Icre și de Vinete, dar sunt și altele care sunt interesante.

Salata românească constă din roșii proaspete, castraveți, ardei, ceapă și este acoperită, ca o ninsoare, cu brânză (feta cheese).

Mâncarea principală include un impresionant Păstrăv, Carne Transilvăneană, Piept de Pui la Grătar și Somon la grătar.

Porțiile sunt mari. Dacă ești flămând, vei fi fericit.

Gazda, Vasile Bădăluță, este directorul și fondatorul ziarului ”Romanian Journal” și producător al emisiunii de televiziune ”Romanian Voice TV”. Restaurantul îl reprezintă pe acest om care este cald, harnic, plin de viață, grațios și generos în toate. Vasile are ochi format pentru detalii... pentru lucruri care te vor face fericit când ești în restaurantul lui. Acestui om îi pasă. ”Bucharest” este al doilea restaurant de succes al lui Vasile. Primul a fost în Manhattan. Fiecare fel de mâncare care iese din bucătăria lui îl reprezintă. Dragostea de oameni este aceea care-l animă întotdeauna să încerce mai mult și mai bine pentru a-și mulțumi clienții.

”Bucharest” este un restaurant mai mare decât cele mai multe din acest cartier. Poate acomoda un mai mare număr de oaspeți la petreceri decât celelalte localuri. Poate acomoda 200 de oameni pe seară sau un eveniment care include dans; are scenă unde cântă orchestra și diferiți soliști, cu muzică românească autentică, cu muzică ușoară, populară, de dans, operetă, etc. Programul este flexibil în funcție de felul evenimentului prezentat.

Am fost la restaurantul ”Bucharest” când era liniște și am fost acolo și când exploda cu oameni care aveau un timp minunat. Este plăcut întotdeauna să fii acolo. Atractivul personal este politicos și serviciul este remarcabil. Când sunt mulți oaspeți, poate fi ușor eclectic. Dar personalul știe să mențină ritmul.

Fii atent. În timpul vizitelor noastre acolo, am întâlnit câțiva demnitari politici importanți, diplomați și oameni de afaceri importanți. Apropierea de clădirea Națiunilor Unite și autenticitatea națională a restaurantului ajută. O parte a popularității sale cu vizite de demnitari vine și din faptul că restaurantul este îndrăgit de Camera de Comerț Româno-Americană, secția New York. Deci, dacă vrei să-ți lărgești orizontul comercial sau politic, restaurantul ”Bucharest” este un loc bun la care să vii. De exemplu: interviul exclusiv al OurLIC cu Stere Farmache, președintele Bursei din București.

Într-o vizită recentă, am avut plăcerea să asistăm la un recital de operă oferit de renumita soprană Oleksandra Hrabova pentru o petrecere găzduită de Zero International.

Cei care plănuiesc să facă petreceri, îi vor face fericiți pe clienți dacă vor veni la restaurantul ”Bucharest”. Totul este flexibil. Există două săli alăturate și un bar mic, dar confortabil, iar prețurile sunt foarte convenabile. Recent, am participat la o nuntă cu foarte mulți invitați. Personalul s-a descurcat de minune și a lucrat foarte bine cu toată lumea.

Oricine plănuiește o petrecere sau un eveniment de corporație ar trebui să cerceteze restaurantul ”Bucharest”, mai ales în vremea când companiile țin cont de bugetul lor.

Care ar fi dezavantajele? Nu vedem niciunul. Aștepți autenticitate de la acest restaurant românesc și o vei avea. Arome, ambianță, foarte bun personal. Este, cum spun americanii, ”the real thing”.

”Bucharest” a trecut cu succes cele trei vizite ale testului nostru; și a trecut cu strălucire testul de la cea de-a șasea vizită a noastră. Suntem prinși.

Recomandăm restaurantul ”Bucharest” cu mare căldură, în special dacă există un eveniment pe care-l doriți sărbătorit unde este muzică și dans popular românesc. Ridicați-vă, împreunați-vă mâinile și petreceți. Românii trăiesc o viață bună. Mâncare. Familie. Prieteni.

Mergeți la București! Nu-l omiteți. Nu vă deranjați cercetându-vă pagina de Facebook. Doar amuzați-vă, simțiți-vă bine la prânz sau la cină.

Există o comunitate importantă numeric, de aproximativ 300,000 de oameni în NYC. Mulți trăiesc în Sunnyside și în alte subcartiere din Queens.

Diferite imagini video (clipuri) cu opinii sunt prezentate de către OurLIC News pentru Restaurantul Bucharest.

 


You host at Bucharest Restaurant is Vasile Badaluta. He is also Founder and Director of the Romanian Journal newspaper and producer of the Romanian Voice TV.


This is a LIVE WEBSITE embedded in this page. Please click "Showcase" to view this full WEBSITE.

All images and content presented on this page are COPYRIGHT Protected. © All Rights Reserved. Rainbow Pages, Inc. OurLIC.com 2014 / Images on this page that are not Copyright Protected by Rainbow Pages, Inc. OurLIC.com are Protected by Copyrights of Indendent Contributors.

By clicking a photo, you can enlarge it, identify its code, request to use it, arrange to have it linked to an OurLIC Featured Profile, or link it to another website.SAVE ON TRAVEL.

CHECK HERE FOR WORLDWIDE DISCOUNT AIR FARES, HOTELS, AUTO RENTAL, CUSTOM TRAVEL PACKAGES... EVEN EVENT TICKETS, AND ATTRACTIONS.

All Major Airlines, Cruise Lines, Rental Companies Worldwide

Discount Air Travel Reservations Lowest Rates for Hotels Worldwide Custom Trips Rental Car Reservations Tickets and Attractions


Recommend this page to a friend. | Open Referral Form to Send OurLIC NEWS Tip. |Last Updated: Thursday, December 12, 2013 - 2:50 p.m. Eastern Time
Rainbow Pages, Inc. PO Box 307; New York, New York 10021 TEL: 1-888-462-4994 EMAIL: Customer Support Copyright Rainbow Pages, Inc. 1994-2013 All rights reserved. Privacy Policy | Terms of Use